Training & coaching

voor jong en oud

Je bent op zoek naar ondersteuning voor je kind, een kind dat je wilt verwijzen, of voor jezelf en je zou graag zien dat er groei ontstaat m.b.t. het versterken van zelfvertrouwen, weerbaarheid en het omgaan met pesten.

Jij vermoedt dat je kind een steuntje in de rug kan gebruiken. Je voelt je betrokken bij je kind en merkt dat deze minder goed in zijn of haar vel zit. Je trekt je dat aan en wilt graag dat je kind (weer) gelukkig is en zich sterk en veilig voelt.

Je merkt dat, ondanks je betrokkenheid, de gesprekken en de tips die je geeft aan je kind, je de lastige situatie niet kunt doorbreken:

  • Het zelfvertrouwen neemt niet toe
  • Nare gedachten blijven
  • Negatieve gevoelens spelen een rol

  • Je kind komt niet of niet op de juiste manier voor zichzelf op
  • Het pesten stopt niet
  • Faalangst belemmert je kind

Je bent op zoek naar een professional die hierin het verschil kan maken.

Het is mijn missie om jong & oud vanuit mijn kennis, ervaring en hart te begeleiden en daarmee de wereld vriendelijker, veiliger en mooier te maken.

Je ziet graag dat jouw kind begeleid wordt door een professional die werkt vanuit het hart en zonder oordeel. Een professional die jouw kind alle ruimte geeft om zichzelf te zijn, om van daaruit te werken aan anders voelen, denken en doen.

Buiten de opleidingen HBO Docent/Trainer Omgangskunde en diverse trainersspecialisaties, ben ik ook nog ervaringsdeskundige en dat zet ik actief in als element in mijn training & coaching. Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik mij als geen ander inleven in jouw kind en het daardoor nóg beter begrijpen.

Ik leer jou graag kennen en geef je praktische handvatten.

Je wilt jouw kind beter begrijpen bij het omgaan met zijn of haar probleem. Je bent op zoek naar iemand die je hierbij praktische handvatten kan geven. Je bent bereid tijd vrij te maken voor een oudergesprek of ouderworkshop, om je kind beter te kunnen ondersteunen. Je kijkt er naar uit samen met je kind te oefenen en jouw kind aan te moedigen als een trouwe supporter tijdens een training & coaching traject.

Wil je weten of ik jou of jouw kind kan helpen? Neem een kijkje in de agenda voor de aankomende workshops en trainingen die gepland staan en ontdek wat ik kan betekenen. Ook vind je op deze pagina meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Vind je het prettiger om live van gedachten te wisselen? Bel of kom eens langs (samen met jouw kind)!

Liefs, Mirelle

Naar contact pagina

Stichting Omgaan met PestenNaast individuele trajecten op maat werk ik o.a. als trainer Omgaan met Pesten met een licentie vanuit Stichting Omgaan met Pesten met vaste trainingsprogramma’s.

Hieronder staan alle workshops en trainingen die ik geef. Klik op de naam voor meer informatie en neem gerust contact met me op voor meer informatie!

Ja, ik wil hier meer over weten!
Ik wil graag direct contact