Workshop Feel Fine Online

‘Feel Fine Online’ is gericht op het bewust maken van jong & oud om je goed te voelen in de online wereld. Want naast de risico’s die er zijn, biedt de online wereld vooral een plek om te delen wie je bent, wat je doet en beleeft met elkaar en plezier te maken of je vrienden te ontmoeten. De workshop nodigt jong & oud uit deze omgeving positief te gebruiken. Ga er goed mee om zonder een ander te schaden en gebruik de omgeving juist om anderen een goed gevoel te geven. En maak je een misser? Maak het dan goed! Zorg voor herstel. Schaadt iemand anders jou? Kom voor jezelf op, blijf in je kracht of vraag hulp.

In een workshop van twee uur neemt de trainer Omgaan met Pesten u en de kinderen mee in ‘Feel Fine Online’. De workshop heeft tot doel de bewustwording van de kinderen op het gebied van omgaan met elkaar in de online wereld te vergroten. Hoe zorgen we ervoor dat we (iedereen uit de klas/ groep) ons goed voelen online? Daar gaat het om. En vaak verschilt dat helemaal niet zoveel van contact in de ‘echte’ wereld.

Uiteraard is het mogelijk om de duur en inhoud van de workshop af te stemmen op uw vraag en situatie in de klas. Trainers Omgaan met Pesten zijn als experts en professionals een kei in het leveren van maatwerk.

Ja, ik wil hier meer over weten!