Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op vrijdag 25 mei organiseer ik van 10.00 – 17.00 in Vlaardingen, samen met Semmie Sprekend Spel en Training en Wende den Braver, de trainingsdag ‘Spelend bouwen aan een realistisch zelfbeeld’ voor professionals.

Als pedagogisch professional kom je dagelijks in aanraking met kinderen en jongeren die de gevolgen van een negatief of onrealistisch zelfbeeld ervaren. Spel is een uitstekend middel om deze kinderen en jongeren te helpen bij het ontwikkelen van een realistisch zelfbeeld. Deze training wordt gegeven door de auteurs van de spellen Ik denk me sterk en Openhartig en de licentie-trainer Schatgraven voor professionals.

Tijdens de training Spelend bouwen aan een realistisch zelfbeeld….

  • ervaar je zelf de methodische waarde van spel.
  • leer je welke toonaangevende spellen er zijn voor het bouwen aan zelfvertrouwen, en hoe je deze het beste kunt inzetten.
  • leer je hoe je de volgende dag al aan de slag kunt gaan met je nieuwe praktische vaardigheden.
  • leer je de specifieke kwaliteiten en toepassingsmogelijkheden van spel binnen begeleiding, coaching, onderwijs en therapeutische setting. 

Voor wie?
Pedagogische professionals zoals leerkrachten, kindercoaches, gezinsbegeleiders, gezinsspecialisten, wijkteam medewerkers, schoolmaatschappelijk werkers, psychologen, speltherapeuten etc.

Hoe ziet de trainingsdag eruit?

We starten met een algemeen theoretisch kader over de ontwikkeling van zelfbeeld. Het grootste deel van de dag besteden we aan spellen die vooraanstaand zijn in het positief bevorderen van een gezond zelfbeeld.

Kijk voor meer informatie & aanmelden op:

www.semmie.net/Spelend-bouwen-aan-een-realistisch-zelfbeeld